Virksomhedstræning

Virksomhedstræning til RiskPoint medarbejder.

Virksomhedstræning til Protector Forsikring medarbejder.

Peter er en meget motiverende og imødekommende personlighed. Han forstår at tilrettelægge træningen på en måde hvor alle, uagtet træningstilstand, får noget ud af træningen. Med 10-30 deltagere hver gang er det meget vigtigt. Det bringer stor glæde at have Peter tilknyttet Protector.

Thomas Boutrup
Country Manager i Protector Forsikring Danmark

Peter træner os i Protector Forsikring en gang pr. uge af 6 måneder. Peter er super god til at tilpasse træningen til omgivelserne, ligesom alle uanset niveau altid bliver presset på den gode måde. Peter er ligeledes altid fuld af gode ideer, så alle altid udvikler sig imod målet.

Maiken Sjöberg Russ
Skadedirektør i Protector Forsikring Danmark

Høre hvad Stephanie og Stefan har fået ud af virksomhedstræningen

Virksomhedstræning til Corti medarbejder.

Virksomhedstræning til Microsoft medarbejder.
Virksomhedstræning til Siemens medarbejder.
Virksomhedstræning til DK-Hostmaster medarbejder.


Virksomhedstræning til Copenhagen Capacity medarbejder.

Virksomhedstræning til Rigshospitalet medarbejder.

Virksomhedstræning til Finanstilsynet medarbejder.

Virksomhedstræning til Cobham medarbejder.

Udtagelse fra Lene Bille Høst:

“i har fået mere energi og et stærkt sammenhold på holdet, som har gjort, at vi har lært hinanden bedre at kende. Cobham Satcom har siden marts 2015 haft fornøjelsen af Peter Liljensten som personlig træner og løbecoach i vores firma. Vi har oplevet, at det at have en løbecoach gør, at vi kommer afsted, selvom vejret ikke altid opfordrer til løb. Ugentlige løbeture er et dejligt afbræk i en hektisk hverdag, hvor vi får mulighed for at tale med kollegaer på tværs af organisationen – kollegaer man aldrig har talt med tidligere, har man pludselig en anledning til at henvende sig til i kantinen eller på mødegangen, for man kan altid høre om benene er ømme efter gårsdagens træning. Vi er et meget sportsaktivt firma, og vores oplæg til Peter var, at vi ønskede en kombination af løb og tekniske øvelser, der i sidste ende skulle gøres os til nogle bedre og hurtigere løbere, og resultatet ser vi til det traditionsrige DHL stafetløb slut august 2015. Peter er meget motiverende til, at presse den enkelte løber, og får vores varmeste anbefalinger.”

Virksomhedstræning til Københavns Kommune medarbejder.

Udtalelse fra Peter Brandt:

“Jeg tog i foråret 2015 kontakt med Peter Liljensten, da vi i Teknik- og Miljøforvaltningen gerne ville tilbyde vores medarbejdere et løbetræningsforløb, så de ville blive godt rustet til DHL Stafet 26. August 2015. Allerede ved første kontakt blev jeg imponeret over Peters åbenhed, energi og professionalisme. Peter har tilrettelagt et både inspirerende og udfordrende træningsforløb, der markant har forbedret alles kondition, styrke og udholdenhed.

Peter varierer hele tiden træningen, så vi konstant bliver udfordret. Jeg er imponeret over hans tilgang til løb, træning og kost, og hvordan han er i stand til at formidle løbeteknik til mennesker på vidt forskellige stadier. Derudover er han en suveræn motivator, både for den enkelte men også for hele gruppen, så hans træningstimer er blevet meget eftertragtede, og derfor forsætter vi også træningen efter DHL Stafet 2015. Så jeg kan varmt anbefale Peter som træner, til folk på alle niveauer. Han er et hit!”

Sidebar