Skadesfri

Skadesfri efter 5 ugers løbecoaching

Navn: John Nielsen
Alder: 58 år – Sælger hos KIA Motors Danmark

“Så er den 5. uge af løbetræningen med Peter overstået, og det er tid til en status. Målet var at undgå løbeskader, for mig primært problemer med knæ samt at arbejde med kondition, distance og løbestil. Efter 5 uger har Peters træningsprogram betydet, at jeg har forbedret mig på alle områder. Kombinationen af 1. ugentlig træning med Peter samt 3 ugentlige træninger for mig selv, har betydet at:

  • Jeg har forbedret distancen betydeligt på 12 minutters-testen, og min løbestil er blevet bedre.
  • Jeg har nu øget min egen 10 kilometertid og dette vel og mærke uden problemer med knæ.
  • Min udholdenhed på styrkeøvelserne er blevet forbedret.

5 uger er selvfølgelig kort tid når man er relativ ny som løber, men jeg er selv godt tilfreds med forløbet og kan varmt anbefale dette til andre.”

Skades fri efter 5 ugers løbeteknik træning

Navn: Kim Laursen
Alder: 28 år – Account Manager hos eBay Classifieds

“Jeg valgte Peter ud fra, at jeg havde en forventning om, at netop han kunne hjælpe mig med mit tilbagevendende knæproblem i begge ben. Et halvt år med tilbagevendende problemer med knæet efter løb og lignende fysisk aktivitet samt et besøg hos lægen uden en løsning var årsagen til, at jeg besluttede at se, om et forløb hos Peter kunne ændre min løbestil på en sådan måde, at det kunne aflaste mine knæ.

Jeg har ikke siden forløbets start haft problemer med overbelastning af knæene, og senest har jeg gennemført Nordisk Extreme Marathon X36, som er et ekstremt hårdt løb i kuperet terræn fordelt over to dage, hvor man tilbagelægger mere end 50km.

Min løbestil er blevet ændret på de 5 uger, som gør at jeg selv kan arbejde videre og indarbejde den nye stil i løbet af det næste halve års tid. Jeg har yderligere forbedret mine løbetider markant i forhold til min første Coopertest på 2780 meter efter 5 uger på 3180 meter. Jeg kan varmt anbefale Peter som professionel løbecoach for andre, som har problemer med løbeskader, hvor ingen andre har kunne hjælpe.”

Sidebar