Fodboldklubber

U13 Lundtofte Boldklub

Hør hvad U13 Anton og Marius har fået ud af 12 ugers løbetræning

U14 KFUM Boldklub Roskilde

Hør hvad U14 Jonathon og Albert har fået ud af 9 ugers løbetræning

AB Tårnby fodboldklub

Tryk på billede og se drengenes flotte resultater

Det har været en spændende og lærerig oplevelse. Specielt drengene har taget det godt til sig og har synes om udfordringen med at forbedre sin kondition samt hurtighed. Det har været en sjov proces for fodboldspillerne, da det har været sat op på en måde så konditionstræning har været sjov, konkurrencepræget og udviklende.

Uden at have været kedeligt for drengene. Resultaterne har været svingende, hvilket kan tillægges skader hos forskellige spillere i perioden eller manglende selvtræning.

Generelt kan vi dog se en flot forbedring hos spillere, der har fulgt programmet og holdt sig skadesfri. Tak Peter for du har rykkede vores U12 fodboldspillere, som har udviklet sig meget over de seneste 3 måneder, som du har trænet dem. Vi vil bestemt anbefale dig til andre fodboldklubber, som kunne bruge hjælp til hurtighed og løbeteknik.

Hilsen

Claus Gernsøe Jørgensen (træner), Martin Hûlsen Damm (Cheftræner) og Linda Sommer (holdleder).

Herlev fodblodklub

Tryk på billede og se pigernes flotte resultater

Herlev Fodbolds pigehold u13/u14 har haft fornøjelsen af at køre et 3-måneders træningsforløb hos Peter. Pigerne blev testet i primært kondition og sprint. Peter testede pigerne i Coopertest, 20 meter sprint og Agility test. Som træner blev jeg forsynet med øvelser jeg implementerede i fodboldtræningen.

Resultaterne kom hurtigt i form af udholdenhed, altså forbedret kondition. Jeg vil vove den påstand, at vi vandt fodboldkampe på at være i bedre form, udslaget kom i flere “2. halvlege”. De sidste test resultater viste at alle spillere havde rykket sig på sprint, stort set hele holdet opnåede også et enten middel, højt eller meget højt kondital.

Det er en super idé, at indføre løbeteknisk træning i de ugentlige træningspas, Peter lærte os en masse fede øvelser, som både er sjove og lærerige. Man kan opnå store tidsbesparelser, hvis man lære den rigtige løbeteknik.

Derfor vil jeg klart anbefale at hyre Peter Liljensten til et forløb hvis man er ungdoms fodboldtræner, det vil man med garanti ikke fortryde.

Vh
Mette Schou Brix cheftræner U13/U14

Vallensbæk

Tryk på billede og se drengenes flotte resultater

Vi trænere i Vallensbæk vil gerne takke dig for dit forløb med vores drenge. Drengene har undervejs i forløbet tydeligt udviklet deres kondition og løbeteknik – hvilket også var vores mål med forløbet.
Du har været både engageret og nærværende i forløbet og ikke mindst aktiv i din kommunikation hvilket har gjort alle, både drengene og forældrene, har været tæt på og involveret hvilket har øget udbyttet for drengene.

Vh
Michael Egvang (Cheftræner Vallenvæk If U14)

BSF fodboldklub

Jeg aftalte et forløb med Peter over 12 uger med start primo januar. Målet var at bedre kondition og hurtighed de første meter. Det lykkedes til fulde, i sær med konditionen, og jeg er meget tilfreds med udbyttet hvilket kan ses på fodboldbanen når vi spiller kampe. Peter er dygtig og et frisk pust til den daglige træning, hvor drengene hurtigt bliver glade og trygge med ham.

Vh
Ersün Züfer (cheftræner) og Morten Skovboe (holdleder)

Sidebar