Fit living

Læs om mig Fit Living Løbeskole

Er du klar til at løbe hurtigere eller længere − eller måske begge dele? Så snør skoene, for her får du opskriften og sommerens bedste løbeprogrammer til både den korte og lange distance med din personlig løbetræner Peter Liljensten.

To ting jeg gør, når jeg træner for mig selv, som jeg ikke vil indrømme

Velfortjent snack efter træning
– Efter en lang løbetur om søndagen skal der energi indenbords – og selv om jeg har forbrændt masser af kalorier, hvad er så bedre end at forkæle sig selv med en jordbærkage fra bageren? Det sker altså tit…

Humor for fulde drøn
– Jeg hører altid Langt fra Las Vegas på cyklen på vej ud til mine kunder. Det har jeg det skide sjovt med, og så er jeg klar til at være den sjoveste træner fuld af godt humør og god energi med din personlig løbetræner Peter Liljensten.

Kan du komme i TOP FORM på 6 uger?

“Jeg er så vild med resultatet”

Laila på 36 år, var træt af vægten og havde mistet glæden ved at løbe. Den fandt hun i den grad igen med intervalløb, trappe, teknik og helkrops styrketræning, som hun har trænet fem gange 30 minutter om ugen både hjemme i stuen og ude i naturen. Laila har holdt to hviledage, som var forskundt fra hinanden, så hun har kunne restituere fuldt ud fra de hårde træningsdage med din personlig løbetræner Peter Liljensten.

45 Fantastiske løbetips der gør en forskel

JUBIIII – Så er jeg med i Fit Living magasin, hvor jeg har skrevet om 3 løbetips det kan gøre en stor forskel, som aktiv løber. Ja især hvis du ønsker at blive en verdensmester på dit helt eget træningsniveau. Se om du kan finde de 3 tips i deres magasin med din personlig løbetræner Peter Liljensten. Du for lige en af dem her:

“Er tiden knap, så kombiner små intervaller med forskellige kropsøvelser. Det er en god kombination, og du kan nå meget på 30 minutter. (PL)”

Kom i superform 8 dage

Er det lige nu, at du trænger til at give formkurven et kick opad, så du kommer godt i gang efter ferien? Prøv vores skrædersyede program med både løb og styrketræning og se, hvor meget du rykker dig på bare otte dage med din personlig løbetræner Peter Liljensten.

Du kan læse hele artiklen her:

Sidebar