Fodboldspillere

Mød U15 elite fodboldspillere Tobias fra FC Nordsjælland, som jeg har startede et længere træningsforløb op over vinteren

Navn: Tobias Baden Ekstrand

Alder: 14-årige FC Nordsjælland

Fodbold position: Angriber 

“Jeg har lige afsluttet et forløb hos Peter på 10+ træninger med rigtig gode resultater til følge. Jeg har fået en bedre løbeteknik og er blevet mere eksplosiv. Kan klart anbefales.”

Mød U15 elite fodboldspillere Jacob fra FC Helsingør er blevet eksplosiv og hurtigere ud fra et længerevarende træningsforløb

Navn: Jacob Kronquist

Alder: 14-årige FC Helsingør

Fodbold position: Angriber

“Forløbet med Peter Liljensten fungerer virkelig godt. Jacob har på ganske kort tid forbedret sin løbeteknik og sin acceleration. Peter er god til at arbejde sammen med Jacob og træningen er varierende, inspirerende og effektiv. Hermed vores største anbefalinger til Peter.”

Mød Aral fra FC Midtjylland er blevet eksplosiv, hurtigere og har vedligeholdt hans form

Navn: Aral Simsir

Alder: 20-årige Superliga spillere fra FC Midtjylland

Fodbold position: Angriber

“At se så stort et fremskridt på kun 3 uger er virkelig fedt. Det er helt klart noge, som jeg kan anbefale til andre sportsudøver der gerne ville være mere eksplosive og hurtigere.”

 

 

 

Mød Tobias fra Brøndby IF blev hurtigere og løb Bip-test fra 1280m til 2960m på kun 10 uger.

Navn: Tobias Hageltorn
Alder: 13-årige elitefodboldspiller fra Brøndby

“Vi har haft vores søn gennem et 10 ugers træningsforløb hos Peter med henblik på en forbedring af hans hurtighed og udholdenhed i forbindelse med hans ”fodboldkarriere”.

Vi har haft et rigtig positivt forløb, hvor vores søn har rykket sig rigtig meget og en sidegevinst har været, at han samtidig har fået et boost af selvtilliden, som har påvirket ham positivt både til træning og kamp. På kun 10 uger har vores søn formået, at forbedre dit Bip-test niveau til TOP NIVEAU:

FØR: 16,5 1280 meter (47 kondital / middel)

MELLEM: 19,6 2280 meter (55 kondital/ højt)

EFTER: 21,7 2960 meter (61 kondital / meget højt)

Det er her vigtigt at pointere, at vores søn selv har været meget tilfreds med forløbet og forbedringerne.

Vi vil på baggrund af ovennævnte klart give vores varmeste anbefalinger af Peter Liljensten”.

Mød Victor blev hurtigere på 30 meter og opnået en forbedring i hans eksplosivitet.

Navn: Victor Vasquez

Alder: 14-årige elitefodboldspiller 

Fodbold position: Forsvar 

Resultatforbedringer i sekunder:
30 meter 5.42 – 4.14 (1.28)

“Jeg kunne mærke på fodboldbanen, at jeg manglede hurtighed på de sidste 30 meter og mine vending skift kunne godt blive hurtigere. Alt fra 5 meter til 30 meter sprint.

Min Far to derfor kontakt til Peter for, at høre om han kunne hjælpe mig. Det kunne Peter godt. Ugen efter var vi igang med sprinttræningen og jeg kunne hurtig mærke på min krop, at jeg blev hurtigere på 5 og 30 meter sprint.

Efter 10 uger med træning 1 x ugentlig var jeg bliver hurtigere og mere eksplosiv. Takkede være personlig træner Peter Liljensten.”

Jeg har kunne mærke, at jeg blev hurtigere på 5, 10, 20 og 30 meter efter 10 uger.

Navn: Jazmin Sarah Issa Schultz-Petersen

Alder: 14-årige elitefodboldspiller fra B.93

Fodbold position: Angriber

Resultat forbedringer i sekunder:

Bip-test 17,2 1480 meter – 19,2 2120 meter
30 meter 6.13 – 5.06 (1.07)
20 meter 4.34 – 3.66 (0.68)
10 meter 2.56 – 1.83 (0.73)
5 meter 1.13 – 0.83 (0.30)

“Jeg kunne mærke på fodboldbanen at jeg manglede hurtighed på de første 5 og 10 meter og for den sags skyld også de 30 meter, fordi jeg blev tit indhentet af mine modstandere.

Min mor havde så fundet Peter på LinkedIn. Hun så nogle af hans videoer med nogen andre fodboldspillere  og hun viste dem så til mig og spurgte mig om det var noget der skulle prøves.
Min mor kontaktede så Peter for at høre om han kunne hjælpe mig med mit mål.

Mig og min mor så foretog så et opkald med Peter for at høre hvad han havde tænkt og hvad vi havde tænkt det hele skulle foregå.

Jeg havde trænet med Peter i 10 uger én gang om ugen + en gang selvtræning. På de 10 uger har jeg kunne mærke stor forskel på min form og min hurtighed.

Jeg ville gerne fortsætte med Peter efter de 10 uger, så har lavet en ny aftale med Peter hvor jeg træner én gang hver anden uge + selvtræning én gang om ugen, så kan klart anbefale Peter. Tak Peter for at du har gjort mig hurtigere på fodboldbanen.”

Mød William fra AGF fodbold klub opnået stor forbedring på 30 meter over 3 måneder.

Navn: William Malling

Alder: 11-årig elitefodboldspiller fra AGF  

Resultatforbedring i sekunder:
30 meter 6.40 – 5.68 (0.82)

“For 3 måneder siden to vi kontakt til Peter Liljensten, da jeg havde set nogle Youtube videoer med Peter, som trænede sprinttræning med elastik til en fodboldspiller. Jeg to derfor kontakt til Peter, da William havde brug for hurtig på 5 og 30 meter. Det blev efterfølgende 3 måneders effektiv træning 1 gang om ugen i Aarhus. Træningsforløbet er nu afsluttet og vi har kunne se en stor forbedring i hans eksplosivitet og speed på fodboldbanen/kampene.

Tak Peter for du vil tage helt fra København til Aarhus for, at træne Wiliam på et nyt træningsniveau.

Hilsen Williams far Niels.”

Jeg er blevet bedre til, at fokusere på at træne hårdt og intensivt.

Navn: Josefine Sunesen

Alder: 12-årig elitefodboldspiller fra FC Thy Piger

Fodbold position: Defensiv midt

Resultatforbedringer i sekunder:
30 meter 6.25 – 5.98 (0.27)
5 meter 1.20 – 0.90 (0.30)

“Jeg har gået i et 3 måneders træningsforløb hos Peter med henblik på at forbedre min løbeteknik. Jeg har aldrig været særlig hurtig til at løbe, dette ville jeg gerne forbedre, da jeg som fodspiller har brug for de hurtige sprint.

Peter så hurtigt, at min løbeteknik ikke var ret god. Jeg løb meget på hælene og jeg brugte ikke mine arme rigtigt. Peter sammensatte et træningsprogram til mig, som skulle forbedre disse mangler. Da jeg bor i Jylland var det primært selvtræning, hvor Peter mailede mig et nyt træningsprogram hver uge.

Jeg var ovre og træne ved Peter 3 gange i alt i forløbet. Jeg vil lyve, hvis jeg sagde det ikke var hårdt. Nogle gange havde jeg lyst til at give op, men så hjalp det, at min mor stod på sidelinjen og pressede mig. De gange, hvor Peter trænede mig, var jeg også meget udfordret, men Peter var god til at guide mig og få mig til at blive ved.

Jeg har været rigtig glad for forløbet, og det har fået mig til at tænke over, hvordan jeg træner optimalt med henblik på at blive bedre til at spurte. Jeg har mærket, at Peter er en træner, som er meget interesseret i, hvordan det går med min træning, også selv om jeg er færdig med at gå ved ham.

Det har været et super sjovt og lærerigt forløb, og jeg er blevet bedre til at fokusere på at træne hårdt og intensivt i stedet for kun at træne for halv kraft.

De bedste hilsner

Josefine”

Peter har et godt engageret og professionel tilgange til træningen.

Navn: Frederik Kongslev  

Alder: 12-årig elitefodboldspiller fra FC Nordsjælland 

Fodbold position: Forsvar 

Resultatforbedringer i sekunder:
30 meter 6.10 – 5.90 (0.20)
20 meter 4.70 – 4.40 (0.30)
10 meter 2.65 – 2.15 (0.50)

“Min søn Frederik Kongslev har gennemgået et forløb hos ham over 5 uger, hvor det primære formål har været, at forbedre hans løbeteknik specielt på de første 5 & 30 meter, og derudover at arbejde med at presse sig selv helt op til grænsen, med henblik på at kunne flytte sig yderligere..

Dette har Peter formået, og vi giver gerne vores anbefalinger videre..

Mange hilsner

Rasmus & Frederik”

Landsholdspillere – 14 år elitefodboldspiller Alexander fra FC Nordsjælland blev hurtigere på 30 meter og rykkede et niveau op.

Navn: Alexander Stjernegaard

Alder: 14-årige elitefodboldspiller fra FC Nordsjælland

Fodbold position: Højre back

Resultat forbedring i sekunder:
30 meter 5.01 – 4.04 (0.97)

“For 8 uger siden tog jeg kontakt til Peter, da jeg manglede hurtighed og styrke på fodboldbanen – især de 30 meter, som kunne gøres væsenligt bedre.

Efter en målrettet træning, hvor Peter gav mig træningsprogrammer, løbetekniktræning og masser af effektiv sprinttræning på 30 meter kunne jeg virkelig mærke på min krop, at jeg var blevet hurtigere på fodboldbanen.

Det har været en rigtig hårdt træningsforløb, som jeg varmt kan anbefale til dig, som også ønsker at blive en hurtigere og stærkere fodboldspiller på de 30 meter.

Tak for de hurtige resultater, jeg har fået, Peter Liljensten.”

Alexander har været på U16-landsholdet

12 år Sebastian blev hurtigere til løb.

Navn: Sebastian Jamesn
Alder: 12-årige ungdomsfodboldspiller i Skodshoved boldklub

“Jeg tog kontakt til Peter, fordi jeg gerne ville være en både hurtigere og stærkere fodboldspiller. Det er jeg blevet ret hurtigt. Både fordi jeg teknisk er blevet bedre til at løbe, og fordi styrkeøvelserne gør mig bedre til at spille med overkroppen.

Men også fordi jeg er blevet stærkere mentalt. Det pres, Peter sætter mig under som coach, gør, at jeg tror mere på mig selv, når jeg møder fysisk stærkere spillere på fodboldbanen.”

Kom i bedre form og blev hurtigere.

Navn: Patrick Kristensen
Alder: 14-årige ungdomsfodboldspiller fra Farum Boldklub

“Jeg hedder Patrick Nicholson Kristensen og spiller for Farum BK U14-1. Træningsforløbet med Peter L har i den grad været alle pengene og tiden værd.

Jeg har haft et ønske om at forbedre min sprint og udholdenhed i kampene og var derfor på udkig efter en løbetræner, som kunne arbejde med min løbestil.

Peter har formået at transfomere sin viden om løb til fodboldløb. Vi har arbejdet meget med intervalløb og topfart, og i en grad så jeg har kunne mærke forbedringerne i mine kampe – spillere og trænerne har også kunne se en mærkbar ændring, og som en af trænerne sagde:

Jeg vidste slet ikke at du var så hurtig – det må du gerne være lidt oftere.”

Kommentaren faldt efter, at jeg havde taget et langt tilbageløb og hentet en modstander, som var i løb mod vores mål – det skal siges, at jeg spiller på midtbanen.

Peter forstår at tilrettelægge sin træning ud fra ens ønsker, hvilket jeg har kunne mærke fra starten, hvor han hurtigt rettede træningen til, da jeg fortalte hvad jeg specifikt havde brug for. Peter bruger digitale medier til at visualisere ens løbestil, så man kan se, hvor man skal forbedre sig.

Jeg vil til slut varmt anbefale Peter til alle, som måtte have et ønske om at forbedre sin løbestil, komme i bedre form eller ønsker at blive hurtigere. Jeg har selv tænkt mig at gøre brug af hans ekspertise igen, når jeg skal have opbygget min grundform efter en længere ferie.”

Forbedret teknik og hurtighed på 5 ugers træning.

Navn: Anton Tjørnehøj Olsen
Alder: 12 årig ungdomsfodboldspiller fra B.93

“Vi kontaktede Peter med henblik på at Anton skulle få en hurtigere og bedre løbestil. Han spiller fodbold på et højt niveau, men det kneb med hans hurtighed og hans løbestil. Peter har været en meget engageret træner, der med professionel og behagelig attitude har lært Anton, hvordan han bruger sin krop og styke optimalt.

Derved har han fået en hurtigere og flottere løbestil. Vi kan kun anbefale andre at benytte Peter til at få ens løbestil/hurtighed forbedret. Han er god til at motivere, og vi kan kun håbe, at mange andre vil benytte sig af det, Peter kan.”

Fra en overbelastningsskade på 6 måneder til nu at kunne løbe igen.

Navn: Daniel Warmbach

Alder: 16 årig ungdomsfodboldspiller fra AB

Fodbold position: Central midtbane

“I starten af december tog jeg kontakt til løbecoach Peter Liljensten, da jeg havde været skadet mellem 6 – 7 måneder og var indebrændt på at komme igang med løbetræningen igen.  Jeg fik konstateret, at jeg var skadesfri og kunne træne 100%. Det som jeg manglede var hurtighed i benene, og min løbeteknik haltede.

Min målsætning var at blive mere eksplosiv, hurtigere, få en bedre holdning, få en bedre løbestil og lære de forskellige løbetekniske øvelser at kende. Det skulle Peter hjælpe mig med, så jeg kunne blive en hurtigere løber på fodboldbanen, da sprint var min store svaghed.

Efter mit træningsforløb med Peter på 10 timers løbetræning er der sket en virkelig stor forskel, må jeg sige. Fra den første video med løbestilanalyse, Peter lavede med min holdning og landing, så det ikke så godt ud. Men efter 1 måned kunne jeg/vi tydeligt se rigtig store fremskridt. Nu løber jeg mere naturligt, end jeg gjorde før. Er både blevet væsenlig hurtigere og mere eksplosiv i intervallerne, som vi fokuserede 100% på. Det har hjulpet mig i nærkampe på fodboldbanen og konditionen er blevet forbedret væsenligt.

Det har været en stor læring og et mål i sig selv, at blive trænet af løbecoach Peter Liljensten. Jeg kan derfor klart anbefale Peter til jer, som ønsker at blive hurtigere og mere eksplosiv på fodboldbanen. Især sprinttræning har jeg udviklet mig rigtig meget i, som jeg helt klart kan bruge til mit fodbold. En motiverede oplevelse på højt løbe-træningsplan.”

Daniel spillere i dag 2. division fodbold og er 20 år gammel.

Sidebar