Kerneværdier

PASSION

…fordi jeg lever min passion, når jeg træner andre. Jeg har siden jeg var 7 år trænet meget – både på konkurrenceplan og motionsplan. Det, at leve min passion ud, giver mig så meget positivt i mit liv. Derfor er jeg altid den bedste udgave af mig selv, når jeg træner andre. Jeg brænder ikke kun for at træne mig selv, men også når jeg kan se, at mit arbejde motiverer, skaber resultater, og når jeg får nye input for mine kunder. Det bedste er, når mine kunder når resultater, de ikke selv havde forventet, de kunne. Tanken om mit arbejde kan hjælpe en masse mennesker til en sundere og sjovere hverdag, motiverer mig meget og gør mig glad.

UNIK

Jeg bestræber mig på at gøre min løbetræning unik, da jeg gerne vil overraske mine klienter. For mig er det at skabe nogle anderledes løbeteknikker og øvelser med til at forbedre mine klientens løbestil og i sidste ende opnå en – for kroppen – mere naturlig løbestil og bedre flow. Den løbetræning, jeg laver, er meget varierende. Den kan indeholde alt lige fra trappetræning, bakketræning og sprinttræning til personspecifikke teknikøvelser og meget mere. Alt sammen med det formål at skabe stort fremskridt – specielt den første måned.

SJOV

Træning hos mig er og skal være sjov. Det er vigtigt for mig, at livsglæden bliver boostet, når træningen er igang og ovre. Hvis det ikke er sjovt, kan det være lige meget. Derfor er det altid med højt humør og med masser af variation og energi, jeg møder mine kunder. Øvelserne er både lette og svære at udføre, da det er med til, at man bliver udfordret på sin motorik. Sjov og grin smitter – det er noget af det, der gør menneskers liv bedre. Derfor er det et vigtigt element i min træning.

MÅLORIENTERET

Hele vejen igennem den personlig træning er jeg meget målrettet mod at skabe en forandring og en forskel for mine kunder. Det er mit mål, at mine kunder når deres træningsmål. Det er min motivation for at skabe de bedste resultater, efter jeg har afsluttet et træningsforløb. Jeg er målorienteret fra start til slut, så den bedste base bliver skabt for, at jeg gør en forskel for dig.

ENERGI

MIT MOTTO ER: “ENERGI SKABER ENERGI!”

Jo mere du giver den gas – jo mere kan du mærke, hvor skønt det føles i kroppen efter et træningspas. Selvom det kan være rigtig hårdt at træne, når man står midt i det, får man en masse fantastisk energi i kroppen bagefter. Det er lige præcis det, der giver mere energi og større sundhed i livet. Det er det, der vil skabe den store forandring i det lange løb.

Sidebar