Foredrag af Peter Liljensten

De sidste 12 år har jeg motiveret, inspireret og trænet andre mennesker i at nå deres personlige drømmemål, og nu har jeg udviklet et foredrag for også at inspirere dig – og jeg lover, at du og resten af publikum får et energiboost til nye højder, når du booker mit foredrag!

Jeg deler min viden ud om de områder, jeg er ekspert inden for, og som gør mig passioneret og glad. Det er med til, at du får en dygtig foredragsholder, der brænder 100 % igennem til dit publikum. På mit foredrag sidder du IKKE på stolen i 1,5 time – i stedet bliver du og resten af publikum aktiveret med et friskt energiboost.

Med mig som foredragsholder får du et foredrag, som du kommer til at huske, og hvor du vil få nogle værktøjer med hjem, som du praktisk kan bruge i sportsklubben og på fodboldbanen.

Jeg bruger mine seje fodboldklubber og hurtige talentfodboldspillere, som jeg refererer løbende til i mine foredrag, da de er gode eksemplar på, at du – med den rigtig motivation og viljestyrke – når længere, end du selv går og tror.

Jeg gør det, jeg er bedst til: At hjælpe andre mennesker over målstregen med en succesoplevelse!

Læs mere om mit foredrag nedenfor – jeg glæder mig til også at motivere og inspirere dig.

 

Her har du mit foredrag:

 

Foredrag om at blive en hurtig løber

Foredrag om, hvordan bliver du en hurtigere løber ud fra løbeteknik, løbestilanalyse, mentaltræning på fodboldbanen, til dit næste 30 meter sprint-test, agility-test eller Bip-test med klubben fodboldtærner ude i din lokale fodboldklub.

Læs mere – Foredrag om at blive en hurtig løber

 

Vil du også høre mere om mit foredrag? Så er du meget velkommen til at ringe til mig på telefon +45 50 42 58 16 eller skrive til mig via min kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak.

Sidebar