Vægttab

Sådan tabte min klient Julie Rastad 7 kg

En ting som jeg arbejder rigtig meget med, er mine klienters er mindset. At de får redskaberne, at vi sammen får opbygget nogle gode vaner og trænger ind til kernen, så de får mest muligt ud af deres tid hos mig.

Hils på min seje klient Julie, der har været i forløb hos mig.

➗ 7 kg vægttab
? Gode og vedvarende vaner
?‍♀️ Mere energi
? Værktøjer til at vedligeholde sin livsstil på egen hånd
? Et godt forhold til kost og motion
? Ingen forbudte fødevarer
?‍♀️ Mental velvære

Mette tabte 10 kg på 10 uger og løb 5 km.

Jeg har haft Peter Liljensten som personlig træner gennem de sidste 10 uger med stor succes.

Inden jeg valgte at tage en personlig træner, havde jeg overvejeret det meget. Tankerne var ”Er jeg ikke for gammel til en personlig træner”, ”hvad tænker sådan en sportsperson om en ikke trænet person som mig”, ”falder jeg igennem” osv.

Efter at have booket en gratis samtale med Peter, blev jeg overbevist om, at det var den rigtige vej at gå for mig med mine mål, der var at kunne løbe 5 km (jeg kunne nå løbe 100 meter på en god dag) samt at tabe mig 10 kg, og blive en gladere version af mig selv.

Madplanen har været nem at overskue, og det samme med træningsprogrammet, som Peter havde lavet til mig for hele forløbet.
De personlige træninger var altid hårde, sjove, svedende, og ikke mindst er jeg aldrig gået fra en træning uden at have grint. Og når man har været ved at give op på en øvelse, var Peter fantastisk til at få en til at gennemføre den.

Jeg kan helt sikkert kun anbefale at tage Peter Liljensten som personlig træner, hvis man alligevel går med overvejelsen.

Hvis jeg kan, så kan alle nå deres mål!!!

Ulrik tabte 9 kg på 14 uger

Jeg skrev til Peter fordi jeg ville tabe mig og komme i bedre i form efter en skade.

Efter 20 træninger med Peter kan jeg igen løbe 5K på 23 minutter og har tabt 9 kg.

Jeg har været super glad for Peters fleksibilitet med planlægningen af træningen og jeg er altid gået fra en træning med et smil.

Du bliver presset hver gang. Jeg kan kun anbefale Peter Liljensten personlig træner og løbetræner.

Her er Ulrik resultater efter 14 ugers træning:

Vægt: 92,5 – 84 (kg)
Fedt procent: 30 – 20 (%)
Skulder: 114 – 110 (cm)
Arm: 32 – 32
Talje: 93 – 84
Mave: 97 – 91
Hofte: 95 – 90
Numse: 99 – 98
Lår: 60 – 58
Tabt i alt: 27 cm

Kourosk tabte 12 kg på 15 uger

Jeg har afsluttet et livsstils forløb med 44 årig Kourosh Rasmussen, og hele 12 kilo rent fedt er røget og 48 centimeter i alt. I den tid Kourosh har været under mine vinger, har vi trænet to gange om ugen, ligesom jeg også har lavet et skræddersyet træningsprogram til Kourosh, der blandt andet tager højde for styrketræning og intervaltræning.
Men for mig er det vigtigt, at det ikke kun er et midlertidigt vægttab, men at det er en livsstils ændring, så han også holder vægten fremadrettet.

Jeg derfor ikke kun arbejdet med hans fysiske velvære men også hans psykiske velvære.

Startvægt
95 kg

Slutvægt
83 kg

Ane tabte 15 kg på 15 uger

35 årig Ane Skak tog kampen op mod vægten og kom i mål med hendes 15 kilos vægttab – det hele ud fra en målrettet kostomlægning, masser af motivation hele vejen og hård træning ved hjælp af mig som hendes personlige træner.

Startvægt
103 kg

Slutvægt
88 kg

Stine tabte 8 kg på 10 uger

28 årig Stine Mikkelsen opnåede rigtig flotte vægttabsresultater efter 10 ugers målrettet træning med fokus på kostomlægning og øget træningsmængde.

Startvægt
78 kg

Slutvægt
70 kg

Farshad Kholghi tabte 7 kg på 28 dage

“Det har været en skøn oplevelse, at blive personlig trænet af Peter. Mit mål var at tabe 5 kilo på en måned, da jeg havde taget lidt på og ønskede derfor at blive mere markeret. Derfor tog jeg kontakt til Peter, og det har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt.

Vi trænede rigtig meget styrketræning, da jeg ønskede at blive stærkere og mere trimmet. Så Peter lavede derfor et specielt styrkeprogram, som jeg målrettet skulle følge. Efter 1 måned viste det sig, at jeg havde tabt 7 kg, da jeg vejede mig og tog min fedtprocent. Jeg har fået mere overskud og energi i min hverdag, som jeg ikke havde haft, før jeg tog kontakt til Peter. Jeg takker dig mange gange for den hjælp, du har givet mig. Især din fine kostplan og en masse øvelser, som jeg kan bruge ud i fremtiden.”

Startvægt
85,5 kg

Slutvægt
78,8 kg

Sidebar