Foredrag: Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste

Som noget helt unikt tilbyder jeg at holde et lærerigt foredrag, der handler om, hvordan unge fodboldspillere bliver hurtigere, dygtigere og mere eksplosive på banen.
Mit foredrag henvender sig både til unge fodboldspillere mellem U8 og U19, deres forældre og til fodboldtrænere, så der er noget for alle.

På foredraget får du værdifuld viden om, hvad du skal gøre for at blive den næste Christiano Ronaldo, Usain Bolt eller Pernille Harder, og jeg giver dig praktisk indsigt i øvelser og teknikker, der forbedrer din hurtighed, din styrke og din mobilitet.

Du hører bla. om, hvad der fik den 15-årige Jazmin Petersen fra B93 ELITE hold til U16-landsholdet. 14-årige Victor Vasquez fra Brøndby U15 ELITE til bla. prøvetræning i La Liga-klubben Deportivo Alaves til kontrakt med SønderjyskE.

Ud over det giver jeg dig viden om, hvorfor det er vigtigt at træne målrettet og samtidige sætte sig nogle mentale og fysiske mål 5 eller 10 år ud i fremtiden. Det gælder for dig om, at tænke stort, for hvis du har et meget lille mål, er det svært at ramme skiven.

Indholdet på mit foredrag er struktureret således:

 1. Introduktion af Peter
 2. De 10 fokusområder, når du vil være hurtigere på banen – herunder løbeteknik, sprinttræning, plyometrisk træning, mentaltræning og kost
 3. 7 gode råd til en sundere kostomlægning og eksempler på kostskemaer til en fodboldspiller
 4. Succeshistorier fra fodboldspillere og klubber
 5. Talentudvikling, dit eget talent og spot et talent
 6. Spørgsmål og afrunding

Mit overordnede budskab på foredraget er, at jo hårdere, du træner og jo mere, du udfordrer dig selv, desto bedre bliver du. Derfor viser jeg også eksempler på de øvelser, jeg ud fra mine mange års erfaring ved, at der virker.

Jeg har hjulpet spillere fra disse klubber

 

Sidebar

Jeg tilbyder dig og din klub to forskellige løsninger

Jeg har tilrettelagt mit foredrag, så du har mulighed for at vælge imellem to løsninger:

1,5 times foredrag

Foredraget “Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste”

På foredraget fortæller jeg trænere, spillere og andre interesserede om:

 • Hvad skal der til for at blive den nye Ronaldo og Bolt?
 • 10 fokusområder til hvordan du bygger en bedre løbestil op
 • Hvordan bliver du hurtig på 5 meter, og hvorfor det er vigtigt, at træne 30 minutter
 • Talentudvikling
 • Mentaltræning – også når man kun er 12 år
 • Hvor meget du kan rykke dig på 3 måneders effektivt træning 2 gange om ugen

Forespørg på pris for foredrag

1,5 times foredrag + 1,5 timers workshop

Foredraget “Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste”

Foredraget “Kickstart din hurtighed på banen og bliv den bedste”

 • Sprinttræning med fokus på korte og lange intervaller (mellem 5 og 30 meter)
 • Sprinttræning med elastik (mellem 5 og 10 meter)
 • Løbetekniktræning til forbedring af din løbeeffektivitet
 • Keglevending (skift mellem 5 og 10 meters sprint)
 • Mobilitetstræning med fokus på forbedring af din smidighed
 • Trappe- eller bakketræning (Såfremt I har en trappe eller en bakke)
 • Læring om løbeteknik, mental træning og visualisering
 • Videoanalyse med fokus på din løbeeffektivitet
 • Træning til 25 fodboldspillere

Forespørg på pris for foredrag

 

Skal jeg fortælle dig mere om mine to forskellige løsninger og hjælpe dig med at finde det, der giver dig og din klub mest værdi? Så ring til mig på telefon +45 50 42 58 16 og få en helt uforpligtende snak.

Hvem er jeg?

Mit navn er Peter Liljensten, og jeg brænder for at udvikle unge fodboldspillere, så de bliver endnu dygtigere, hurtigere og eksplosive.

De sidste 4 år har jeg levet af at være personlig træner og løbecoach og brugt mine over 10 års atletikerfaring inden for løb, og jeg trænet en lang række fodboldspillere i deres styrke og hurtighed med rigtig gode resultater.

Senest er jeg begyndt at dele ud af min erfaring på foredrag, og klubber som Brøndby IF, F.C. København, F.C. Nordsjælland og AGF har allerede fået gavn af min viden.

Vil du også høre mere om mit foredrag? Så er du meget velkommen til at ringe til mig på telefon +45 50 42 58 16 eller skrive til mig via min kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak.