Chri Chri

Sådan kommer du af med mormorarmene!

af personlig træner og løbecoach Peter Liljensten

Peter Liljensten er professionel personlig træner og løbecoach gennem 10 år – og er netop blevet færdig med sin nye bog “Bliv en bedre løber – uden skader med teknik, skadesforebyggende øvelser iog ntervaltræning”. Peter bidrager løbende til vores “Health”-afdeling, i form af kost – og træningsråd.

Oplever du tit, at når du vinker eller bare det, at du løfter dine underarme, så slasker huden under armene voldsomt? Jeg vil her give dig mine bedste træningsråd til, hvordan du bedst kan komme dine mormorarmene til livs!

Sådan gør du din træning til en succes!

af personlig træner og løbecoach Peter Liljensten

Ønsker du at blive en verdensmester ud fra din træning, så du kan slå alle dine konkurrenter med success?

Det er især vigtigt, at du ved præcis, hvad du vil, skal og hvordan du skal gøre det. Prøv at stil dig selv disse 4 spørgsmål og få verdensmester-success med din træning hele vejen.

Få det maksimale ud af din træning: Sådan prioriterer du din tid

af personlig træner og løbecoach Peter Liljensten

Her får du fem rigtig gode træningsråd til, hvordan du nemt kan få din træning til at passe ind i din dagligdag.

Du skal være indforstået med, at den er der. Du er rigtig god til at fortælle dine venner og familien, at du ikke har tid til det ene eller det andet, især hvis der er andre ting, der også trækker.

Hvornår på dagen er det bedst at træne?

Det kan være nemt at finde på dårlige undskyldninger, når der skal trænes igennem – især hvis vejret ser øv ud. Men hvilket tidspunkt på dagen er det mest optimalt at få trænet? Faktum er, at det faktisk er meget individuelt fra person til person. Det vil jeg forklare nærmere:

Hvorfor er det vigtigt at varme op inden træning?

Måske kommer du til at tænke tilbage på folkeskolens idrætstimer, når du hører ordet ”opvarmning”… Dengang var det typisk obligatorisk, inden idrætstimen for alvor kunne gå i gang, og derfor også noget man skulle piskes igennem… Siden da har du muligvis givet mere og mere slip på det igen, fordi det ikke ligefrem vækker gode minder.

Team ChriChri Bootcamp uge 1:

med Personlig træner Peter Liljensten

NU er jeg kommet godt i gang med min første Bootcamp. I mandags kickstartede jeg, Team ChriChri bootcamp, som to de første spæde skridt imod, hvad der forhåbentligt bliver en sundere livsstil. De næste 4 uger, to gange om ugen vil de blive trænede af mig, som professionel personlig træner og løbecoach. Der vil udelukkende være fokus på styrke- og stabilitetstræning, og så har de også fået en kostplan, som jeg forventer, at de følger til punkt og prikke. Som jeg selvfølgelige håber, at de retter sig efter 110 %.

Team ChriChri Bootcamp uge 2:

med Personlig træner Peter Liljensten

Den første uge ChriChri Bootcamp er overstået, og jeg må sige, at de er blevet banket godt igennem af deres personlige træner og løbecoach, Peter Liljensten. Alle muskler i kroppen er blevet rørt, og de har været godt ømme og måske en smule ynkelige… Men det skal bestemt ikke forhindre dem i at tage en uge mere. Den står samlede på 4 ugers træning af 8 timer.

Team ChriChri Bootcamp uge 3:

Det har for mange af team ChriChri været en udfordring, og det har været hårdt at omlægge gamle vaner og gå helhjertet ind i det her træningsforløb. De må også indrømme, at de er faldet i fælden og haft “cheat days”, hvilket også har kunnet følge med i på Instagram. Nogle gange er en burger bare det, de har brug for…Så er de i fuld gang med den 3. uge af min bootcamp. Selv om det har været hårdt at starte op, er tiden alligevel gået stærkt.

Team ChriChri Bootcamp uge 4:

ChriChri Bootcamp er nået til vejs ende, og de har nu været i gennem hele 5 træningssessions pr. uge i fire uger. Det har kostet dem en del blod, sved og tårer, men nu er de endelig i mål, og de er superstolte af at have gennemført. Men hvad fik de egentlig ud af de fire uger?

Det kan DU læse om, når vi giver jer dommen over vores fire ugers bootcamp med den personlige træner og løbecoach Peter Liljensten.

Sidebar