Med personlig træning når du dit vægttabs-mål

Ønsker du at gå ned i vægt, men har du svært ved at finde motivationen? Så brug mig som personlig træner, og lad mig hjælpe dig med at opnå den silhuet, du drømmer om.

Jeg hjælper dig uanset om du vil tabe 3 eller 20 kilo, og dit forløb hos mig bliver fuldstændigt tilpasset dit fysiske udgangspunkt og dine mål med vægttabet og personlig træning.

Ud over det tilbyder jeg dig en gratis introsamtale, hvor vi sammen snakker om dine mål og drømme, og jeg vejleder dig i hvilket forløb, der passer til dine behov og ønsker.

Et vægttab skal gerne være varigt, og den filosofi arbejder jeg altid ud fra. Derfor lægger jeg i din personlige træning vægt på, at du også efter dit forløb hos mig kommer til at holde din nye, sunde livsstil.

Med personlig træning hos mig får du sparket dit vægttab i gang, du får opbygget muskelmasse, og jeg vejleder dig i hvilken kost, der vil hjælpe dig med at tabe de ønskede kilo. Vi træner i naturens smukke rammer med løb, hvor dine muskler automatisk bliver aktiverede på grund af det ujævne underlag, og på udendørs træningsfaciliteter hvor du bruger din egen kropsvægt til styrketræning.

Alternativt kan du bruge mig som din private træner, hvor jeg kommer ud til dig, og vi enten løber en tur sammen eller styrketræner i dit hjem.

Se mine forskellige forløb her, eller ring til mig med det samme på telefon +45 50 42 58 16 og lad mig hjælpe dig med at skræddersy det træningsforløb, der vil påvirke dig positivt hele resten af dit liv.

 

Med en personlig træner holder du motivationen under dit vægttab

Du har måske allerede prøvet at starte med at træne og lægge din kost om. Men falder du ligesom så mange andre i, fordi motivationen bare ikke er der?

Det er helt normalt men også meget demotiverende at falde i sukker- og sofafælden igen. Her er det, at jeg hjælper dig i gang – og sørger for, at du holder dig i gang.

Med mig i ryggen som din personlige træner opnår du endelig det vægttab, du har ønsket dig, for jeg sørger for at motivere dig, udfordre dig, presse dig og inspirere dig, så du med min hjælp endelig får smidt de sidste kilo og vinder over badevægten.

Jeg har fuldt fokus på dig undervejs i forløbet, og jeg tilrettelægger altid vores træning efter dit niveau. Et forløb hos mig inkluderer altid:

 • Det antal træningstimer med mig, du ønsker, á 60 minutter per gang.
 • 2 x fedtprocentmålinger og omkredsmålinger – en før og en efter træningsforløbet
 • 2 x styrketest med din egen kropsvægt – en før og en efter træningsforløbet
 • Fri mail og sms korrespondance med mig
 • Hvis du ønsker 1 times personlig træning koster det – 500 DKK

 

Kontakt mig og hør mere om personlig træning og vægttab

Vil du gerne høre mere om et personligt træningsforløb med fokus på vægttab, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Du har 3 muligheder:

Jeg glæder mig til at fortælle dig mere om min personlige træning og dit kommende vægttab.

Sidebar

2 x ugentligt træning i 5 uger

Med en personlig træner 2 gange i ugen anbefales til dig, der ønsker at tabe mellem 3 til 5 kg.

 • 10 timers personlig træning
 • Samlede træningsoversigt
 • Kostprogram og skema med udgangspunkt i stenalderkosten/paleo
 • Styrke og stabilietstest før/efter
 • Styrketræning med TRX, elastik og bold
 • Gå / løbetræning med korte intervaller
 • 50 % rabat på tøj og sko hos Kaisersport
 • *Online træningsprogram og videoøvelser i Plussport hvor du skal oprette et abonnement dette er ikke med i prisen. www.Plussport.dk

Pris 8.000 kr.

2 x ugentligt træning i 10 uger

Med en personlig træner 2 gange i ugen anbefales til dig, der ønsker at tabe mellem 8 til 10 kg.

 • 20 timers personlig træning
 • Fedtprocent og omgangskredsmåling før/efter
 • Samlede træningsoversigt
 • Kostprogram og skema med udgangspunkt i stenalderkosten/paleo
 • Styrke og stabilietstest før/efter
 • Styrketræning med TRX, elastik og bold
 • Gå / løbetræning med korte intervaller
 • 50 % rabat på tøj og sko hos Kaisersport
 • *Online træningsprogram og videoøvelser i Plussport hvor du skal oprette et abonnement dette er ikke med i prisen. www.Plussport.dk

Pris 12.000 kr.

2 x ugentligt træning i 15 uger

Med en personlig træner 2 gange i ugen anbefales til dig, der ønsker at tabe mellem 13 til 15 kg.

 • 30 timers personlig træning
 • Fedtprocent og omgangskredsmåling før/efter
 • Samlede træningsoversigt
 • Kostprogram og skema med udgangspunkt i stenalderkosten/paleo
 • Styrke og stabilietstest før/efter
 • Styrketræning med TRX, elastik og bold
 • Gå / løbetræning med korte intervaller
 • 50 % rabat på tøj og sko hos Kaisersport
 • *Online træningsprogram og videoøvelser i Plussport hvor du skal oprette et abonnement dette er ikke med i prisen. www.Plussport.dk

Pris 18.000 kr.

2 x ugentligt træning i 20 uger

Med en personlig træner 2 gange i ugen, kan jeg anbefales til dig der ønsker at tabe mellem 18 og 20 kg.

 • 40 timers personlig træning
 • Fedtprocent og omgangskredsmåling før/efter
 • Samlede træningsoversigt
 • Kostprogram og skema taget udgangspunkt i stenalderkosten/paleo
 • Styrke og stabilietstest før/efter
 • Styrketræning med TRX, elastik og bold
 • Gå / løbetræning med korte intervaller
 • 50 % rabat på tøj og sko hos Kaisersport
 • *Online træningsprogram og videoøvelser Plussport hvor du skal oprette et abonnement dette er ikke med i prisen. www.Plussport.dk

Pris 20.000 kr.

2 x ugentligt træning i 30 uger

Med en personlig træner 2 gange i ugen anbefales til dig der ønsker at tabe mellem 25 til 30 kg.

 • 60 timers personlig træning
 • Fedtprocent og omgangskredsmåling før/efter
 • Samlede træningsoversigt
 • Kostprogram og skema med udgangspunkt i stenalderkosten/paleo
 • Styrke og stabilietstest før/efter
 • Styrketræning med TRX, elastik og bold
 • Gå / løbetræning med korte intervaller 
 • 50 % rabat på tøj og sko hos Kaisersport
 • *Online træningsprogram og videoøvelser i Plussport hvor du skal oprette et abonnement dette er ikke med i prisen. www.Plussport.dk

Pris 27.000 kr.

Forløbet

Personlig træning er til dig, som ønsker at tabe dig, komme i bedre form og tage på i muskelmasse. Træningen vil tage udgangspunkt i funktionelle øvelser ud fra dit træningsniveau, så du kan opnå et flot resultat. Inden du vælger et pakketilbud, tilbyder jeg en gratis indledende samtale (varighed 20 minutter) hvor vi taler om dine mål og ønsker, samt hvilket forløb der vil passe til dig.

 

1. Den indledende samtale

Forløbet starter altid med en indledende samtale. Samtalen varer 20 minutter, og jeg vil spørge ind til, hvad du ønsker at opnå med din løbetræning, om du ønsker kostomlægning og andre relevante informationer. Jeg vil informere dig om, hvad du kan forvente af forløbet, og vi vil i fællesskab lave målsætninger, der er opnåelige, med den tid vi har.

2. Under forløbet

Jeg vil instruere dig i tilstedeværelse, holdning, visualisering og åndedræt i træningen. Når du lærer at mærke efter, kan du reagere konstruktivt på forandringer, før de bliver til belastninger. Jeg vil sikre, at du konstant yder dit optimale og følger det træningsprogram, som vi sammen har aftalt. Således garanterer jeg, at du når dine mål.

3. Efter forløbet

Du har nu opnået det mål, som du ønskede før opstartsforløbet. Jeg vil ved afslutningen af træningsforløbet hjælpe dig med at sætte nye mål og vejlede dig i at bruge min erfaring fremadrettet. Således kan du holde din træning og kost, som jeg har givet dig, ved lige – eller endda gå efter nye resultater og sætte fremtidige mål.

 

Løbetræning fodboldspillerSe referencerOm mig