Virksomheder

Løbehold træning for Rigshospitalet

Løbehold træning for Rigshospitalet - Personlig træner og løbecoach ekspert Peter Liljensten

Løbehold træning for Finanstilsynet

Løbehold træning for virksomheder med Personlig træner og løbecoach ekspert Peter Liljensten (Finastilsynet)

 

Løbehold træning for Cobham 

Udtagelse fra Lene Bille Høst. Vi har fået mere energi, og et stærkt sammenhold på holdet, som har gjort, at vi har lært hinanden bedre at kende. Cobham Satcom, har siden marts 2015 haft fornøjelsen af Peter Liljensten som personlig træner og løbecoach i vores firma. Vi har oplevet, at det at have en løbecoach gør, at vi kommer afsted, selvom vejret ikke altid opfordrer til løb. Ugentlige løbeture er et dejligt afbræk i en hektisk hverdag, hvor vi får mulighed for at tale med kollegaer på tværs af organisationen, kollegaer man aldrig har talt med tidligere, har man pludselig en anledning til, at henvende sig til i kantinen eller på mødegangen, man kan altid høre om benene er ømme efter gårsdagens træning. Vi er et meget sportsaktivt firma og vores oplæg til Peter var, at vi ønskede en kombination af løb og tekniske øvelser, der i sidste ende skulle gøres os til nogle bedre og hurtigere løbere, resultatet ser vi til det traditionsrige DHL stafet løb slut august 2015. Peter er meget motiverende til, at presse den enkelte løbere.
Løbehold træning for Cobhams medarbejder - Personlig træner og løbecoach ekspert.

Løbehold træning for Københavns Kommune

Udtagelse fra Peter Brandt. Jeg tog i foråret 2015 kontakt med Peter Liljensten, da vi i Teknik- og Miljøforvaltningen gerne ville tilbyde vores medarbejdere et løbetrænings forløb, så de ville blive godt rustet til DHL Stafet 26. August 2015. Allerede ved første kontakt blev jeg imponeret over Peters åbenhed, energi og professionalisme. Peter har tilrettelagt et både inspirerende og udfordrende træningsforløb, der markant har forbedret alles kondition, styrke og udholdenhed.
Peter variere hele tiden træningen, så vi konstant bliver udfordret, jeg er imponeret over hans tilgang til løb, træning og kost og hvordan han er i stand til at formidle løbe teknik til mennesker på vidt forskellige stadier. Derudover er han en suveræn motivator, både for den enkelte, men også for hele gruppen, så hans træningstimer er blevet meget eftertragtede og derfor forsætter vi også træningen efter DHL Stafet 2015. Så jeg kan varmt anbefale Peter som træner, til folk på alle niveauer. Han er et hit!

 

Løbehold træning for København Komunne - Personlig træner og løbecoach ekspert.

 

Peter Liljensten – Din personlig træner og løbecoach ekspert – E-mail: hej@peterliljensten.dk  – Telefon: +45 5042 5816