Video kursus

Som er et kursus til dig, som ønsker at blive en hurtigere, stærkere og skadesfri løber 

Har du et personligt mål med, at løbe en hurtig 5 km, halvmarathon, marathon eller blive skadesfri fra din løbeskade. Så kan jeg hjælpe dig, så du kan blive stærkere, hurtigere og skadesfri løber. Med mit online video kursus lære jeg dig, at løbe økonomisk bedre, så du spare mindre energi på farten. Træne skadesforebyggende styrkeøvelser med og uden din kropsvægt, så du forebygger løbeskader. Træne funktionel mobilitetsøvelser, så din krop er mindre stiv, men mere elastisk før du giver dig i kast men løbeteknik øvelserne. Udføre massage øvelser med en foam roller, så du øger din restitution hurtigere til dagen efter.
Med video kurset får du adgang til professionelle videoer, som jeg har udarbejdet til dig, så du kan blive hurtigere, stærkere og skadesfri løber. Hvis du ikke allerede har set intro videoen om “Sådan bliver du en bedre løber” så tjek den med glæde ud.
God fornøjelse med video kurset!
Du får adgang til disse video kurser, når du logger ind med din adgangskode 

Online personlig træning ud fra videoer - Peter Liljensten

Video kurset er tager udgangspunkt hvilke øvelser du skal igennem for, at du bliver en hurtigere, stærkere og skadesfri løber. Ud fra løbeteknikøvelser, styrketræning, mobilitetstræning, trappetræning, skadesforebyggende øvelser. Alt sammen til dig, som ønsker gode løbs resultater.
OBS! Du skal have en konto og være logget ind, for at se video.
Hvis du oplevet fejl eller køb – Kontakt os venligt!
Vælg mellem 1, 3 eller 12 måneders abonnement.
1 mdr. = 99,- pr. – Prisen dækker 1 måned
3 mdr. = 199,- pr. – Prisen dækker 3 måneder
12 mdr. = 499,- pr. – Prisen dækker 12 måneder

Rigtig god fornøjelse med træningen

DET SIGER KUNDERNE? TRYK PÅ BILLEDET FOR AT SE EN KORT VIDEO

JOACHIM KNOP

Som skuespiller og operasanger ved jeg, hvor vigtigt det er at være i god form. Man undgår sygdom, får bedre vejrtrækning og kan i det hele taget lettere udføre instruktørens krav til rollen.

JULIE R. ØLGAARD

Jeg startede hos Peter i håbet om, at han kunne hjælpe mig med at finde en ny glæde ved løb og motivere mig. Og det har han bestemt gjort – jeg har hans stemme i hovedet hver gang jeg tager mine løbesko på.

SISSI ANTONSEN

Det har været en rigtig stor oplevelse at blive trænet af Peter, da han er super god til at motivere en, så man bliver bedre for hver gang der går.

PUSLE HELMUTH DARVILLE

Med Peters hjælp tabte jeg mig og fik mit liv forandret. Peter motiverer og skaber lyst til at træne. Jeg er idag en gladere udgave af mig selv.

REFERENCER 

Hvad venter du på? Kom i gang allerede i dag med dit video kursus