Vægttab

Ane tabte 15 kg på 15 uger 

35 årig Ane Skak to kampen op mod vægten og kom i mål med hendes 15 kg vægttab. Ud fra en målrettet kostomlægning, masser af motivation hele vejen og hård træning ved hjælp af hendes personlig træner og løbetræner Peter Liljensten.
Se hendes flotte resultater her: 

Ane Skak tabte 15 kg på 15 uger med hendes personlig træner og løbetræner Peter Liljensten

 Stine tabte 8 kg på 10 uger 

28 årig Stine Mikkelsen opnået et rigtig flot vægttab resultater efter 10 ugers målrettet træning med fokus på kostomlægning, øget træningsmængde ved hjælp er hendes personlig træner og løbetræner Peter Liljensten.
Se hendes flotte resultater her: 

Stine Mikkelsen tabte 8 kg på 10 uger ved hjælp af hendes Personlig træner og løbetræner Peter Liljensten.

Opnået et flot vægttab på 7 kg efter 1 måned

Navn: Farshad Kholghi
Navn: 44 år – skuespiller og foredragsholder
Det har været en skøn oplevelse, at blive personlig trænet af Peter. Mit mål var at tabe 5 kg på en måned, da jeg havde taget lidt på og ønskede derfor at blive mere markeret. Derfor tog jeg kontakt til Peter og det har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt.
Vi trænede rigtig meget styrketræning, da jeg ønskede at blive stærkere og mere trimmet. Så Peter lavede derfor et speciel styrkeprogram, som jeg målrettet skulle følge. Efter 1 måned viste det sig, at jeg havde tabt 7 kg, da jeg vejede mig og tog min fedtprocent. Jeg har fået mere overskud og energi i min hverdag, som jeg ikke havde haft før jeg tog kontakt til Peter. Jeg takker dig mange gange for den hjælp du har givet mig. Især dine fine kostplan og en masse øvelser, som jeg kan bruge ud i fremtiden.