Skadesfri

Skadesfri efter 5 ugers løbecoaching

Navn: John Nielsen 

Alder: 58 år – Sælger hos KIA Motors Danmark 

Så er den 5. uge af løbetræningen med Peter overstået og det er tid til en status. Målet var at undgå løbeskader, for mig primært problemer med knæ samt at arbejde med kondition, distance og løbestil. Efter 5 uger har Peters træningsprogram betydet at jeg har forbedret mig på alle områder. Kombinationen af 1. ugentlig træning med Peter samt 3 ugentlige træninger for mig selv, har betydet at:

– Jeg har forbedret distancen betydeligt på 12 min. testen og min løbestil er blevet bedre.
– Jeg har nu øget min egen 10 km tid og dette vel og mærke uden problemer med knæ.
– Min udholdenhed på styrkeøvelserne er blevet forbedret.
5 uger er selvfølgelig kort tid når man er relativ ny som løber, men jeg er selv godt tilfreds med forløbet og kan varmt anbefale dette til andre.

 

Skades fri efter 5 ugers løbeteknik træning 

Navn: Kim Laursen

Alder: 28 år – Account Manager hos eBay Classifieds 

Jeg valgte Peter ud fra, at jeg havde en forventning om, at netop han kunne hjælpe mig med mit tilbagevendende knæ problem i begge ben. Et halvt år med tilbagevendende problemer med knæet efter løb og lignende fysisk aktivitet samt et besøg hos lægen uden en løsning, var årsagen til at jeg besluttede at se om et forløb hos Peter kunne ændre min løbestil på en sådan måde, at det kunne aflaste mine knæ.

Jeg har ikke siden forløbet start haft problemer med overbelastning af knæene og senest har jeg gennemført Nordisk Extreme Marathon X36, som er et ekstremt hårdt løb i kuperet terræn fordelt over to dage, hvor man tilbagelægger mere end 50km.

Min løbestil er blevet ændret på de 5 uger, som gør at jeg selv kan arbejde videre og indarbejde den nye stil i løbet af det næste halve års tid. Jeg har yderligere forbedret mine løbetider markant i forhold til min første Coopertest på 2780m efter 5 uger på 3180m. Jeg kan varmt anbefale Peter, som professionel løbecoach for andre som har problemer med løbe skader, hvor ingen andre har kunne hjælpe.

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 00.26.56
Peter Liljensten – Din personlig træner og løbecoach ekspert – E-mail: hej@peterliljensten.dk  – Telefon: +45 5042 5816