Fodboldspillere

14 år Alexander blev hurtigere på 30 meter og rykkede et niveau op

Navn: Alexander Stjernegaard

Alder: 14 år – ungdomsfodboldspiller i FC Nordsjælland 

For 8 uger siden to jeg kontakt til Peter, da jeg manglede hurtighed og styrke på fodboldbanen især de 30 meter, som kunne gøres væsenligt bedre. Efter en målrettet træning, hvor Peter gav mig en træningsprogrammer, løbetekniktræning og masser af effektiv sprinttræning på 30 meter. Kunne jeg virkelig mærke på min krop, at jeg var blevet hurtigere på fodboldbanen. Det har været en rigtig hårdt træningsforløb, som jeg varmt kan anbefale til dig, som også ønsker at blive en hurtigere og stærkere fodboldspiller på de 30 meter. Tak for de hurtige resultater jeg har fået Peter Liljensten.

12 år Sebastian blev hurtigere til løb

Navn: Sebastian Jamesn

Alder: 12 år – ungdomsfodboldspiller i Skodshoved boldklub 

Jeg tog kontakt til Peter, fordi jeg gerne ville være en både hurtigere og stærkere fodboldspiller

Det er jeg blevet ret hurtigt. Både fordi jeg teknisk er blevet bedre til at løbe og fordi styrkeøvelserne gør mig bedre til at spille med overkroppen.

Men også fordi jeg er blevet stærkere mentalt.

Det pres Peter sætter mig under som coach, gør at jeg tror mere på mig selv, når jeg møder fysisk stærkere spillere på fodboldbanen.

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 00.08.36

Kom i bedre form og blev hurtigere  

Navn: Patrick Kristensen

Alder: 14 år – ungdomsfodboldspiller i Farum Boldklub 

Jeg hedder Patrick Nicholson Kristensen og spiller for Farum BK U14-1
Træningsforløbet med Peter L har i den grad været alle pengene og tiden værd.

Jeg har haft et ønske om at forbedre min sprint og udholdenhed i kampene og var derfor på udkig efter en løbetræner som kunne arbejde med min løbestil.

Peter har formået at transfomere sin viden om løb til fodboldløb, dvs. Vi har arbejdet meget med intervalløb og topfart, og i en grad så jeg har kunne mærke forbedringerne i mine kampe, spillere og trænerne har også kunne se en mærkbar ændring, som en af trænerne sagde

”Jeg vidste slet ikke at du var så hurtig – det må du gerne være lidt oftere – kommentaren faldt efter jeg havde taget et langt tilbageløb og hentet en modstander som var i løb mod vores mål – det skal siges at jeg spiller på midtbanen”.

Peter forstår at tilrettelægge sin træning udfra ens ønsker hvilket jeg har kunne mærke fra starten, hvor han hurtigt rettede træningen til da jeg fortalte hvad jeg specifikt havde brug for. Peter bruger digitale medier til at visualisere ens løbestil, så man kan se hvor man skal forbedre sig.

Jeg vil tilslut varmt anbefale Peter til hvem som måtte have et ønske om at forbedre sin løbestil, komme i bedre form eller ønsker at blive hurtigere. Jeg har selv tænkt mig at gøre brug af hans ekspertise igen når jeg skal have opbygget min grundform efter en længere ferie.

Forbedret teknik og hurtighed på 5 ugers træning

Navn: Anton Tjørnehøj Olsen 

Alder: 12 år – ungdomsfodboldspiller i B.93

Vi kontaktede Peter med henblik på at Anton skulle få en hurtigere og bedre løbestil. Han spiller fodbold på et højt niveau, men det kneb med hans hurtighed og hans løbestil. Peter har været en meget engageret træner, der med professionelt og behagelig attitude har lært Anton, hvordan han bruger sin krop og styke optimalt.

Derved har han fået en hurtigere og flottere løbestil. Vi kan kun anbefale andre, at benytte Peter til at få ens løbestil/hurtighed forbedret. Han er god til at motivere og vi kun håbe mange andre vil benytte sig at det Peter kan.

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 00.18.04

Opnået mentalstyrke på fodboldbanen på 5 uger 

Navn: Jonathan Koch

Alder: 11 år – ungdomsfodboldspiller i Køge boldklub

Vi tog kontakt til Peter Liljensten fordi krav til den gode fodboldspiller inkluderer et godt løb udover teknik, fysik og mentalstyrke. Jonathan’s løb var ikke på samme niveau – som de tre sidste kvaliteter. Et intensivt træningsprogram forbedrede markant svaghederne i Jonathans løb som f.eks acceleration og speed. 

Peter fik hurtigt forbedret asymmetrien i overkrop, landingsfasen, længden af skridtene, større tryk i løbeafsættet m.m. Peters træning er alsidig, sjov og inspirende med en høj faglighed. De enkelte træninger blev afviklet i en positiv og udviklende atmosfære – faglig input blev givet målrettet og med stor empati. 

Vi kan kun anbefale struktureret løbtræning af denne høje kvalitet til alle unge fodboldspillere, der ønsker at flytte sig og udvikle deres løbearbejde optimalt.

Skærmbillede 2017-01-12 kl. 00.20.16

Fra en overbelastningsskade på 6 måneder til nu at kunne løbe igen

Navn: Daniel 

Alder: 16 år -ungdomsfodboldspiller i AB

I starten af december tog jeg kontakt til løbecoach Peter Liljensten, da jeg havde været skadet mellem 6 – 7 måneder og var indebrændt på at komme igang med løbetræningen igen.  Jeg fik konstateret, at jeg var skadesfri og kunne træne 100%. Det som jeg manglede var hurtighed i benene og min løbe teknik haltede.

Min målsætning var, at blive mere eksplosiv, hurtigere, få en bedre holdning, få en bedre løbestil og lære de forskellige løbetekniske øvelser at kende. Det skulle Peter hjælpe mig med, så jeg kunne blive en hurtige løber på fodboldbanen, da sprint var min store svaghed.

Efter mit træningsforløb med Peter på 10 timers løbetræning. er der sket en virkelig stor forskel må jeg sige. Fra den første video med løbestilanalyse Peter lavede med min holdning og landing, så det ikke så godt ud. Men efter 1 måned kunne jeg/vi tydeligt se rigtig stor fremskridt. Nu løber  jeg mere naturligt end jeg gjorde før. Er både blevet væsenlig hurtigere og mere eksplosiv i intervallerne, som vi fokuserede 100% på. Det har hjulpet mig i nærkampe på fodboldbanen og konditionen er blevet forbedret væsenligt.

Det har været en stor læring og et mål i sig selv, at blive trænet af løbecoach Peter Liljensten. Jeg kan derfor klart anbefale Peter til jer, som ønsker at blive hurtigere og mere eksplosiv på fodboldbanen. Især springtræning har jeg udviklet mig rigtig meget i, som jeg helt klart kan bruge til mit fodbold. En motiverede oplevelse på højt løbe-træningsplan.

Peter Liljensten – Din personlig træner og løbecoach ekspert – E-mail: hej@peterliljensten.dk  – Telefon: +45 5042 5816